Nastia maakt deze kunst, klik maar.

Veel van jullie zullen ondertussen al vergeten zijn dat ik ooit schreef of hebben het nooit geweten. Sinds m’n leven en m’n oude blog allebei een behoorlijk zooitje zijn, heb ik besloten een nieuwe weblog te beginnen.
Ik ga dit gebruiken om mijn oude posts een nieuw leven in te blazen en langzaam misschien weer is een keer wat nieuws te schrijven. Nieuws over oude dingen, maar ook over nieuwe dingen.
Zo heb ik een hoop achterwege gelaten in mijn vorige blogs, omdat ik in mijn broek scheet voor iedereens mening.
Mijn drang om mensen te helpen is nog steeds aanwezig, maar gezien mijn brein en lichaam regelmatig ruzie met mij zoeken, is het tot nu toe niet gelukt om überhaupt een studiekeuze te maken.
Met de diploma’s die ik wel heb, kan ik niet echt mensen helpen, tenzij je onwijs moeite hebt met je veters strikken ofzo.
DUS! Dan ga ik het maar op deze manier proberen, misschien heb je er wat aan en misschien ook niet.
Ik zal vooral over kanker, transgender gedoe en PTSS posten, dus als je je daar in kan vinden, of benieuwd naar bent zal ik het hier zeker in de gaten houden als ik jou was.
Mijn kankerblogs zijn oud, maar die wil ik graag opnieuw posten, de rest zal nieuw zijn.
Sinds ik dus al 80 jaar geen wordpress heb gebruikt zal het misschien even duren voordat het ergens op begint te lijken, maar dat gaat helemaal goed komen!

Advertenties